010-207 87 00 info@lifecaresverige.se

PT-small group

Träning med Mindfulness

Pris från 175:-

PT-smallgroup är en form som passar detta koncept extra bra. Vi jobbar med max 6 deltagare och varje pass ger dig en upplevelse av en personlig tränare just för dig. Det är viktigt att vi fångar upp dina förutsättningar efter de mål du har med din träning. Magnus Kemppi är med och ser varje deltagare individuellt och anpassar belastning och övningar för var och en som deltar.

Konceptet mindfulnessträning är väl beprövat av såväl nybörjare som elittränade. Med inspiration från Qigong, olika andningsövningar och mindfulnesstekniker bibehåller du fokus och medveten närvaro genom hela passet. Coach och PT Magnus Kemppi har tagit fram konceptet som passar alla som vill få hållbara resultat med minimal skaderisk. Stress, utmattning, fysiska skador och krämpor är inget hinder. 

Oavsett vart du är idag och vart du är på väg passar denna träningsform just dig. Du möter dig själv i den här träningsformen precis där du är och utmanar dig från den nivå du befinner dig på. Du uppnår det resultat du behöver och guidas hela vägen av Magnus Kemppi.

För vem passar Mindfulnessträning?

Nybörjare utan träningsvana

Rehabilitering från skador eller utmattning

Vältränad med resultatinriktning

Van motionär

Äldre & Yngre

 

Ordinarie Träningstillfällen

Tisdagar kl. 07:00-07:50 samt 12:00-12:50

Torsdagar kl. 12:00-12:50 samt 18:00-18:50 

 

Företagsträning/grupper

Kontakta oss om ni vill ha specialanpassad gruppträning. Passar t ex företag, konferens och event.

 Maila magnus@lifecaresverige.se vid frågor eller för mer information.  

Magnus Kemppi

Ledare Magnus Kemppi

Magnus Kemppi har jobbat som personlig tränare och coach samt med kost och träning och flertalet olika behandlingstekniker under många år. Med över 2000 PT-timmar och framgångar inom bodybuilding tillsammans med erfarenhet av att ta hand om egna skador under sin karriär har Magnus skapat konceptet där mindfullness och medveten närvaro möter träning som överträffar alla förväntningar i resultat. 

Har du frågor om

PT- smallgroup?

 

Vanliga frågor

Hur ofta behöver jag gå på massage?

Det är helt individuellt hur ofta du behöver behandling och beror på en mängd olika faktorer. Främst utgår vi ifrån hur just din vardag ser ut och i vilken mån du har möjlighet att på egen hand, träna, få till rehab-övningar och återhämtning. I vissa fall kan massage tillsammans med andra tekniker såsom tex. Laserterapi behöva utföras med tätare behandlingar till en början, som vart efter besvären minskar, glesas ut. Vi gör alltid en personlig bedömning utifrån just dig, dina besvär och önskemål.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag hos er?

Det går utmärkt att använda friskvårdsbidraget hos oss, på alla tjänster utom kiropraktik.

Gör det ont att få behandling med massage?

Det behöver inte göra det om du kommer för en massage i avslappningssyfte. Men kommer du däremot för en massagebehandling för akuta eller kroniska besvär, så kan det kännas en del. Självklart anpassar terapeuten behandlingen efter varje person och i många fall upplever de flesta att smärtan känns ”Skönt-Ont”. Är du orolig eller har frågor är det viktigt att du kommunicerar det med din terapeut.

Jag tränar, behöver jag massage då?

Massage är ett perfekt komplement till träning. Massagen hjälper till med återhämtning, återställer rörlighet och motverkar spänningar i musklerna.

Vad händer efter en massagebehandling?

Direkt efter behandling kan du känna dig lite nyvaken och ”mosig”, vilket beror på att (lugn och ro) hormonet Oxytocin frisläppts under massagen. Efter en behandlande massage kan du uppleva känslan av träningsvärk i de kroppsdelar som fått behandling. Ömheten kan hålla i sig ca 2-3 dagar efter en massage och blir ofta mindre uttalad vid regelbunden behandling.

När bör jag avstå från massage?

Känner du dig sjuk/febrig eller haft feber de senaste tre dygnen ska du vänta med massage tills du är helt frisk. En kraftig djupgående helkroppsmassage kan vara olämpligt för personer med cancer, hjärtsjukdom, blodpropp, benskörhet eller andra svåra sjukdomar. Nästan alla kan däremot få mjuk och lätt massage. Rådfråga din läkare om du är osäker.

Massage ska också undvikas kring öppet sår, benbrott, inflammerade leder, skadade muskler, trasiga senor och ledband samt stora blåmärken.

Team Lifecare

Snöbärsvägen 4, 633 48, Eskilstuna

Storgatan 20, 645 30, Strängnäs

010-207 87 00
Copyright © 2024 Team Lifecare. All Rights Reserved.